İzmir Enternasyonal Fuarı Haberleri

İzmir Enternasyonal Fuarı haberleri ve güncel İzmir Enternasyonal Fuarı gelişmeleri, İzmir Enternasyonal Fuarı ile ilgili tüm video, İzmir Enternasyonal Fuarı fotoğrafları ve İzmir Enternasyonal Fuarı haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

İzmir'in köklü mirası ve önemli simgelerinden biri olan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), bu yıl teknoloji temasıyla 93. kez düzenlendi.

GÜNDEM

İzmir Enternasyonal Fuarı'nın (İEF) 93. yılında teknoloji temasıyla düzenlenen TechTalks etkinliğinde, teknoloji yazarı M. Serdar Kuzuloğlu, İzmirli katılımcılarla buluştu.

GÜNDEM

İzmir Enternasyonal Fuarı'nın (İEF) özel konuğu olarak İzmir'de bulunan Küba'nın Ankara Büyükelçisi Dr. Alejandro F. Diaz Palacios, beraberindeki heyet ve...

GÜNDEM

İzmir Enternasyonal Fuarı'nın geleneksel Çim Konserleri kapsamında sahne alan Semicenk, sevilen şarkılarını İzmirlilere sundu.

GÜNDEM

İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 30 Ağustos'ta "Teknoloji" temasıyla kapılarını açarak önemli isimleri İzmirlilerle buluşturmaya devam ediyor.

GÜNDEM

Bu yıl 93. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) Çim Konserleri serisi, ünlü sanatçı Hande Yener'in enerjik performansıyla renklenmişti.

GÜNDEM

İzmir Enternasyonal Fuarı, 93’üncü yılında, müzik ve dans dolu bir geceye ev sahipliği yaptı.

GÜNDEM

İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 30 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasında 93. kez kapılarını teknoloji temasıyla açacak.