Üçüncü gününde, Çim Konserleri’nde Volkan Konak, Alternatif Sahne’de Melis Fis sahne alırken, Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda RedBullDanceYour Style Türkiye Finali gerçekleştirildi.

Bu yıl 'Teknoloji' teması ve 'Zamanın Ötesine Geçiyoruz' sloganı ile kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı, Çim Konserleri’nde Kuzeyin Oğlu olarak tanınan Volkan Konak’ı ağırladı. Konak, konserinde Ege Bölgesi’nin sevilen şarkılarını seslendirdi ve İzmir Marşı’nı binlerce kişiyle birlikte söyledi. Konak, performansı boyunca 2,5 saat sahnede kaldı. Çim Konserleri’ni Hande Yener, Semicenk, Motive, Mahsun Kırmızıgül, Hayko Cepkin gibi sanatçılar takip edecek, ayrıca Migros sponsorluğunda Derya Bedavacı ve Sakiler de sahne alacak. Coşku, 9 Eylül’de İzmir’in kurtuluşunun 102’nci yılında Haluk Levent’in performansıyla devam edecek.

Alternatif Sahne'de Müzik Keyfi

Fuarın Alternatif Sahne’de Melis Fis’in konseri büyük ilgi gördü. Çocuklar, gençler ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Fis, ‘Kara Kedi’ ve ‘Gülü Sevdim Dikeni Battı’ gibi popüler şarkılarını seslendirdi. Alternatif Sahne’de Fuar boyunca Anıl Piyancı, Perdenin Ardındakiler, Redd, Şanışer&SokratSt, Ceylan Ertem, Yedinci Ev ve Can Gox gibi isimler sahne alacak.

Ebru U.'nun Suç Kronolojisi Ebru U.'nun Suç Kronolojisi

Dans Dolu Bir Gece

İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamındaki bir diğer etkinlik ise Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen RedBullDanceYour Style Türkiye Finali oldu. Sokak danslarının en iyilerinin yarıştığı etkinlikte, hip hop, popping ve house dans türlerinde yetenekler sergilendi. Finale kalan 16 dansçı arasından birinci seçilen Esila Mayadağ, 9 Kasım’da Hindistan Mumbai’de düzenlenecek RedBullDanceYour Style 2024 Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek.

Kaynak: DHA