SAĞLIK

Daha Sağlıklı Bir Türkiye İçin Çabalıyoruz

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Sivas'a yaptığı ziyarette önemli açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Bakan Memişoğlu, Türkiye'nin daha sağlıklı bir ülke olması ve sağlıklı üretim yapabilmesi için çalışmalar yaptıklarını belirtti. 

Memişoğlu, ilk olarak Sivas Valiliği'ni ziyaret etti. Vali Yılmaz Şimşek'ten bilgi alan Bakan Memişoğlu'na, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, milletvekilleri Hakan Aksu, Rukiye Toy, Belediye Başkanı Adem Uzun ve diğer il protokolü üyeleri eşlik etti. 

Basın mensuplarına açıklamalar yapan Bakan Memişoğlu, Sivas'ın hem Osmanlı hem Selçuklu dönemlerinde önemli bir merkez şehir olduğunu ve sağlık açısından da çok önemli bir şehir olduğunu vurguladı. 

Şehit Polis Memuru İçin Başsağlığı Dilekleri

Açıklamalarında ayrıca, yakın zamanda şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz için başsağlığı dileklerini ileten Bakan Memişoğlu, böyle acıların bir daha yaşanmamasını temenni ettiğini söyledi. Yaralı polis memuruna da şifa dileklerini ileten Memişoğlu, devletin, milletin ve polis teşkilatının böyle acıları bir daha yaşamamasını umduklarını belirtti. 

Daha İyi Sağlık Hizmetleri İçin Çalışmalar

Sağlık Bakanı, Türkiye'nin daha sağlıklı bir ülke olması ve sağlıklı üretim yapabilmesi için çalışmalar yaptıklarını vurguladı. Bakan Memişoğlu, "Daha sağlıklı bir Türkiye ve daha sağlıklı üreten bir Türkiye için çabalıyoruz. Daha iyisini de yapmaya çalışıyoruz" dedi. Bu açıklamalarıyla, Sağlık Bakanlığının Türkiye'nin sağlık alanındaki iyileştirilmesi için yoğun çaba sarf ettiğini gösterdi.

Sonuç olarak, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Sivas ziyaretinde Türkiye'nin daha sağlıklı bir ülke olmasına yönelik çalışmalar yaptıklarını, Sivas'ın sağlık açısından önemli bir şehir olduğunu ve şehit olan polis memuru için başsağlığı dileklerini iletti. Bakan, Türkiye'nin daha sağlıklı ve daha iyi üretim yapabilmesi için çabaladıklarını vurguladı.