Konyaaltı Haberleri

konyaaltı haberleri ve güncel konyaaltı gelişmeleri, konyaaltı ile ilgili tüm video, konyaaltı fotoğrafları ve konyaaltı haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Konyaaltı Belediyesi, hayvanları koruma haftası kapsamında çocuklara yönelik barınak ziyaretlerini artırıyor ve e-pati uygulamasını duyuruyor.

GÜNDEM

Konyaaltı Belediyesi, ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini artırmak ve hastalıkları önlemek amacıyla düzenlediği Halk Sağlığı Buluşmaları'nı devam ettiriyor.

GÜNDEM

Konyaaltı Belediyesi, yeni eğitim öğretim döneminde çocukların sağlıklı ve hijyenik gıdalara erişimini sağlamak amacıyla okul kantinlerindeki denetimlerini artırdı.

GÜNDEM

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, "30 Ağustos'un zaferini hep birlikte gurur ve coşkuyla...

GÜNDEM

Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, Konyaaltı Sahili açıklarında gerçekleştirdiği dalışta nesli tehlike altında bulunan bir orfozu...

GÜNDEM

Konyaaltı`nda bulunan EXPO 2016 Parkı’nda kapsamlı bir yenileme çalışması başladı.

GÜNDEM

Konyaaltı`nda engellilere yönelik erişilebilir park sayısı 14'e yükseldi. Konyaaltı, Türkiye'de engellilere yönelik erişilebilir park sayısı bakımından zirveye yerleşti.

GÜNDEM

2 Temmuz 1993'te Sivas Katliamı'nda yitirilen aydınlar, Konyaaltı'nda düzenlenen 'Yitirilenlerin Ardından Madımak Anma Programı'nda anıldı.

GÜNDEM

Antalya'da hava sıcaklığı 41 dereceye kadar ulaşırken, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili doldu.

GÜNDEM

Antalya'da bu yıl 2'ncisi düzenlenen 'Plastiksiz Kıyılar, Plastiksiz Sular Projesi' kapsamında Konyaaltı Sahili'nde ve deniz dibinde temizlik yapıldı. Antalya Büyükşehir...

ÖZEL HABER

Antalya'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başına giden vatandaşlar, oyunu kullanıp Konyaaltı Sahili'ne gitti.

Antalya'da hava sıcaklığının 20 dereceye ulaşmasını fırsat bilenler, Konyaaltı Sahili ile park ve bahçelerde yoğunluk oluşturdu.