Ankara'da Akraba Kavgası: 2 Ölü, 4 Yaralı Ankara'da Akraba Kavgası: 2 Ölü, 4 Yaralı

Atatürk'ün önderliğinde elde edilen bu büyük zafer, bağımsızlığımızın ve egemenliğimizin teminatıdır. Senin izinden ayrılmadan, daima Cumhuriyetin koruyucusu olacağız Atam" ifadelerini kullandı.

Başkan Kotan, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle yayınladığı mesajında şu sözlere yer verdi: "30 Ağustos 1922’de Büyük Taarruz’un zaferle sonuçlanması, Anadolu'nun düşman işgalinden kurtarılmasının ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atılmasının sembolüdür. Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde, milletimizin kararlılığı ve cesaretiyle kazanılan bu büyük zafer, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biridir. Bu zaferin mirasçıları olarak, ülkemizin birliği ve bütünlüğünü korumak için her zaman çalışıyoruz. Geleceğe umutla bakıyor, gençlerimize daha iyi bir ülke bırakmak için tüm gücümüzle çabalıyoruz. Ülkemizin kalkınması ve ilerlemesi için kararlılıkla yürüdüğümüz bu yolda, Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak, onun gösterdiği hedefler doğrultusunda ilerleyeceğiz."

Başkan Kotan, mesajında Türkiye’nin geleceği hakkındaki görüşlerini de dile getirdi: "Kaygısız, umut dolu ve ülkesinde gururla var olabilen bir gençlik hedefliyoruz. Bu hayali gerçekleştirmek için azimle çalışacağımıza inanıyoruz. Atatürk’ün ‘Bütün ümidim gençliktedir’ sözünden ilham alarak, Cumhuriyetimizi ve ülkemizi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun"  ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: DHA