Ziraat Türkiye Kupası’nda Tokat Belediye Plevnespor ve Merkür Jet Erbaaspor’un Rakipleri Belli Oldu. İşte kura Sonuçları…

MERKÜR JET ERBAASPOR - KÜÇÜKÇEKMECE SİNOPSPOR

Eski Öğretmenevi Öğrenciler İçin Yeni Spor Alanı Oluyor Eski Öğretmenevi Öğrenciler İçin Yeni Spor Alanı Oluyor

Tokat'ın diğer temsilcisi Merkür Jet Erbaaspor ise Küçükçekmece Sinopspor ile karşılaşacak. Erbaaspor, Küçükçekmece Sinopspor'a karşı avantajlı görünse de Ziraat Türkiye Kupası'nda her maçın ayrı bir hikayesi olduğu göz önünde bulundurulmalı.  Küçükçekmece Sinopspor, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden bir takım olsa da, Erbaaspor'un bu zorlu rakiple baş etmesi kolay olmayacak. Erbaaspor, bu kritik müsabakayı kazanarak bir üst tura yükselmeyi hedefliyor. 

TOKAT BELEDİYE PLEVNESPOR - FATİH KARAGÜMRÜK

Tokat Belediye Plevnespor, Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük ile mücadele edecek. Plevnespor, Süper Lig'in deneyimli ve güçlü takımlarından biri olan Fatih Karagümrük'e karşı zorlu bir mücadele verecek. (1) Tokat temsilcisi Plevnespor, ligin en üst seviyesindeki bir ekiple karşılaşacağı için büyük bir sınav geçirecek. Fatih Karagümrük, Süper Lig'de yer alan ve Avrupa kupalarında mücadele eden bir takım olması nedeniyle, Plevnespor'un üstesinden gelmesi oldukça zor olacak. 

Muhabir: Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)