Sabah Antrenmanı

Bordo-mavili ekip, Süper Lig'in 9. haftasında kendi sahasında Başakşehir ile karşılaşacak. Trabzonspor, bu maç öncesinde sabah saatlerinde antrenman gerçekleştirdi.  Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleşti.

Antrenmanın ilk bölümünde oyuncular, salonda kuvvet çalışması yaptı.  Daha sonra ise duran top çalışması gerçekleştirdi.  Bordo-mavili ekip, Başakşehir maçı hazırlıklarını günün ikinci antrenmanında da sürdürecek.

Hentbol Erkekler Süper Ligi 7'nci Hafta Maçları Tamamlandı Hentbol Erkekler Süper Ligi 7'nci Hafta Maçları Tamamlandı

Günün İkinci Antrenmanı

Trabzonspor, Başakşehir maçı hazırlıklarına günün ikinci antrenmanıyla devam edecek. Bu antrenman, saat 16.00'da yapılacak. Teknik Direktör Şenol Güneş, bu çalışmada da oyuncularına taktiksel ve fiziksel anlamda yoğun bir mesai geçirtecek.

Trabzonspor, Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak Başakşehir maçına en iyi şekilde hazırlanmak için elinden gelen gayreti gösteriyor. Teknik ekip ve oyuncular, saha içi ve dışındaki tüm çalışmalarıyla maça en iyi şekilde hazırlanmayı hedefliyor. Bordo-mavili ekibin, Başakşehir karşılaşmasında taraftarlarının desteğiyle üç puan almak için mücadele edeceği bekleniyor.

Kaynak: DHA