Hayvanat Bahçesinin Yeni Üyesi Yavru Kanguruya, Kendisini İlk Görüntüleyen Muhabirin Adı Verildi Hayvanat Bahçesinin Yeni Üyesi Yavru Kanguruya, Kendisini İlk Görüntüleyen Muhabirin Adı Verildi

Yeni bölümde, Haluk, Melike’yi DNA testine götürdü. Test sonuçlarının ardından Melike, adliyeye gidip 20 yıl önce davasına bakan hakimin odasına girerek kocasının gerçek katilinin bulunması için davanın tekrar görülmesini talep etti. Ancak hakim, Melike’yi dinlemeden güvenlik aracılığıyla odasından çıkardı. Melike adliyede 'Ben suçsuzum' diye haykırarak sinir krizi geçirdi. Bu durumu duyan Savcı Yaman Arıkan, dosyanın yeniden inceleneceğini belirtti.

Hazal, Melike’nin DNA testi yaptırdığını öğrenince büyük bir şok yaşadı. Kadir, Haluk’un Melike’yi test için götürdüğünü öğrendiğinde, Melike’yi korumak için adamlarını gönderdi. Melike ise bu durumdan haberdar olup adamları şikayet etmekle tehdit etti. Haluk, Melike’nin Berrin ile iş birliği içinde olduğunu düşünerek Melike’yi kaçırttı. Şimdi, Melike ve Berrin Haluk’un elinden kurtulabilecek mi? Duru gerçeği öğrenecek mi? Hazal’ın yaşadığı yıkımın ardından ne yapacağı merak konusu.

Dizinin yönetmenliğini Hakan İnan üstlenirken, senaryosunu Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu yazıyor. Yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği Yalan dizisinin oyuncu kadrosunda ise Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi deneyimli isimler yer alıyor.

Yalan, yeni bölümleriyle yaz boyunca her pazartesi Kanal D'de ekrana gelmeye devam edecek.

Kaynak: DHA