MSB: Irak'ın Kuzeyinde 11 PKK'lı Terörist Etkisiz Hale Getirildi MSB: Irak'ın Kuzeyinde 11 PKK'lı Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheli Oktay Gözcü tutuklandı.

Olay, 2 Eylül sabahı saat 04.00 civarında Kutlubey Mahallesi 6 Mart Caddesi’nde yaşandı. Ertuğrul Samed Candere, bir grup ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Candere yere düşerek tekme ve sopa darbeleri aldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Isparta Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Candere'nin beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Ertuğrul Samed Candere, hastanede sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Polis tarafından başlatılan soruşturmada, kavgaya karışan Oktay Gözcü gözaltına alındı. Şüpheli Gözcü, ilk ifadesinde Candere'nin iş yeri önüne gelerek çalışanlara hakaret ettiğini ve bu durumu sakinleştirmeye çalıştığını, Candere’nin elindeki sopayla kendisine saldırdığını, bu nedenle kendisini korumak amacıyla tek bir kez sopa ile vurduğunu belirtti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Oktay Gözcü tutuklandı.

Kavga anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, iki elinde sopa bulunan Candere ile karşıt grup arasındaki arbede, Candere'nin tekme ve sopalarla dövülerek yere düştüğü anlar yer alıyor. Olay yerindeki bir kişinin Candere'ye müdahale etmeye çalıştığı da görülüyor.

Kaynak: DHA