Yaralı polislerin tedavisi devam ederken, olayla ilgili 2 şüpheli yakalandı ve işlemleri sürüyor.

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi ile Fırat Caddesi'nin kesiştiği kavşakta dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Devriye görevi yapan Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme Büro Amirliği’ne bağlı 2 polis memuru, çalıntı olduğu belirlenen 06 DZ 6051 plakalı hafif ticari aracı fark ederek takibe aldı. Polis memurları, aracı durdurmak için uyarıda bulunduğunda, şüpheliler araçla kaçmaya başladı. Kavşakta aracı durduran polis ekiplerine ateş açan şüpheliler, bir polis memurunu kolundan, diğerini ise bacağından yaraladı.

Şüpheliler, aracı terk edip koşarak kaçarken, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı polisler B.K. ve S.U., ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri, şüphelilerin kaçabileceği bölgelerde operasyonlar düzenledi ve olayla bağlantılı Özkan C. ile Mustafa S.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Erdemir, Sıfır Emisyon Hedefine Ulaşmak İçin Yatırımlarını Hızlandırıyor Erdemir, Sıfır Emisyon Hedefine Ulaşmak İçin Yatırımlarını Hızlandırıyor

Kaynak: DHA