Bakanın Polonya Meclis Başkanıyla Görüşmesi Bakanın Polonya Meclis Başkanıyla Görüşmesi

Kars'ta düzenlenen düğünlerinde damat, bateri çaldı, gelin ise pistte dans etti. Davetliler gece boyunca müzik eşliğinde eğlenerek keyifli anlar yaşadı.

Ertunç Gökçek, Kocaeli Şehir Hastanesi'nde çalışan asistan doktor Büşra Çubukçu ile tanışarak evlenmeye karar verdi. Kocaeli'deki nikah işlemlerinin ardından düğünleri Kars'ta bir salonda gerçekleştirildi. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde, damat Ertunç Gökçek müzisyen arkadaşlarıyla birlikte bateri çaldı. Gelin Büşra Gökçek de dans ederek gecenin keyfini çıkardı. Ertunç Gökçek'in bateri performansı büyük beğeni topladı.

Ertunç Gökçek, müziğe lise yıllarında ilgi duymaya başladığını belirtti. "Dayılarımın biri dansçı, biri müzisyen olduğu için onlardan etkilendim. Önce dansla başladım, sonra müziğe geçtim. Ana sazım gitar ama 15 yıldır bateri çalıyorum. Kendi düğünümde çalmazsam olmazdı. Arkadaşlarım bana eşlik ettiler, düğünümüz çok güzel geçti" dedi.

Gelin Büşra Gökçek, düğünün beklediğinden daha güzel geçtiğini ifade etti. "Yoğun iş temposu nedeniyle düğün hazırlıklarına fazla zaman ayıramadık. Doktorluk ve asistanlık görevim oldukça yoğundu. Düğünümüzün bu kadar güzel olacağını düşünmemiştim. Ailelerimiz büyük destek sağladı. Nikahıma bile nöbetten sonra gitmiştim. Düğün iznim bitince tekrar nöbete döneceğim" diye konuştu.

Ertunç Gökçek'in annesi Nesrin Gökçek ise, "Ertunç, benim ilk göz ağrım. Lise yıllarında müziğe ilgi duymaya başladı. Hep destek oldum. Folklor yeteneği sanırım benden geçti. Her ikisine de ömür boyu mutluluklar diliyorum ve onlarla gurur duyuyorum" dedi.

Kaynak: DHA