İfadesinde "Yardım etmek için yanına gittim, bir anda şeytana uydum" diyen şüpheli tutuklandı.

Otomobilinde Eşinin Gözü Önünde Karnından Bıçaklandı Otomobilinde Eşinin Gözü Önünde Karnından Bıçaklandı

Olay, 10 Eylül’de saat 04.30 sıralarında Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi’nde gerçekleşti. Mesaiden çıkan fabrika işçisi Metin Y., İnönü Parkı’ndaki otobüs durağında dinlenirken rahatsızlandı ve kendinden geçti. Bu durumu fark eden İrfan D., Metin Y.’nin yanına yaklaşarak çevreyi kontrol etti. Kimsenin olmadığını gören İrfan D., Metin Y.’nin cebindeki 6 bin lirayı çaldı ve hızla olay yerinden uzaklaştı.

Bir süre sonra geri dönen İrfan D., bu kez Metin Y.’nin cep telefonunu ve boynundaki altın kolyeyi de alarak kaçtı. Tüm bu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kendine geldiğinde eşyalarının çalındığını fark eden Metin Y., durumu hemen polise bildirdi. Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek şüphelinin kimliğini belirledi. Yapılan operasyonla İrfan D. gözaltına alındı. Evinde yapılan aramada çalıntı cep telefonu ve altın kolye bulundu.

İfadesinde olay anını anlatan İrfan D., "Rahatsızlanıp uzandığını görünce yardım etmek istedim, ama bir anda şeytana uydum" dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İrfan D., tutuklandı. Çalıntı eşyalar ise Metin Y.’ye teslim edildi.

Kaynak: DHA