Mert, DHA'ya verdiği demeçte, "Osimhen'in sahaya çıkarken elini tutan ilk çocuk ben oldum. Çok mutlu oldum. Eğer tekrar karşılaşırsak ve maskesi yüzünde olursa, 'Abi maskeni bana hediye edebilir misin?' derim" dedi.

Karşıyaka'ya Basketbolda Yönetimden Müjde Karşıyaka'ya Basketbolda Yönetimden Müjde

Mert, Galatasaray taraftarı olarak büyük bir heyecan yaşadığını ifade etti. "Sahaya çıkarken yüzünde maskesi yoktu, ama maça girdiğinde takmıştı. Onu görememiştim, ama yine de çok sevinirdim" diye ekledi.

İlk Maç Deneyimi

Mert’in babası Mustafa Burak Barut, oğlunu ilk kez 8 aylıkken Galatasaray maçına götürdüğünü belirtti. "Mert daha önce de maçlarda seremoniye katıldı, ancak bu kez Osimhen ile sahaya çıkması çok özel oldu. Gurur duyuyoruz" dedi. Mert'in Galatasaraylı futbolcularla seremoniye katılması için başvuru yaptıklarını ve kabul edildiklerini ifade etti.

Osimhen ile Eşleşmek

Mustafa Burak Barut, "Mert’in Osimhen ile sahaya çıkacağını ilk başta bilmiyorduk. Kura çekimiyle bu olay gerçekleşti. Oğlumun böyle bir yıldızla eşleşmesi bizi çok mutlu etti" dedi. Ayrıca, Galatasaray’a katılan Osimhen gibi dünya çapında bir futbolcunun Türk futboluna kazandırılmasından dolayı yönetime teşekkür etti.

Mert, futbol okuluna gittiğini ve ileride seçtiği bir spor dalında destekleneceğini belirtti. Babası, "Mert futbol okuluna gitti. Galatasaray’ın herhangi bir spor dalında yer alması bizim için büyük mutluluk kaynağı olur" dedi.

Kaynak: DHA