23 Eylül'de başlayacak olan kış dönemi, 17 ayrı tesiste 26 farklı branşta eğitim imkanı sunacak. Kayıtlar ise devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, spor alanında fırsat eşitliği sağlama amacıyla sürdürdüğü spor okullarında her yaştan İzmirlinin yararlanabileceği eğitimler sunacak. Kış spor okulları 15 Haziran 2025 tarihine kadar devam edecek. Atletizm, basketbol, futbol, jimnastik, tekvando, judo, tenis, satranç gibi branşların yanı sıra, özel öğrenciler için basketbol ve yüzme gibi seçenekler de bulunuyor. Yetişkinler içinse pilates, step-aerobik, yoga ve yüzme gibi kurslar da mevcut.

Tesislerde Hazırlıklar Tamamlandı

Eğitimler, İzmir genelindeki birçok tesiste gerçekleştirilecek. Kültürpark’taki Celal Atik Spor Salonu, Bornova Naim Süleymanoğlu Spor Salonu, Buca Sosyal Yaşam Kampüsü gibi yerlerde spor yapma fırsatı bulacak İzmirliler için hazırlıklar tamamlandı.

Ücretsiz Spor İmkanı

Bazı tesislerde, belirli branşlarda eğitimler ücretsiz olarak sunulacak. Örneğin, Celal Atik Spor Salonu’nda sağlıklı yaşam, futbol branşlarında Bayraklı Çiçek Halı Sahası ve diğer yerlerdeki kurslar ücretsiz olacak.

Eğitim programı hakkında daha fazla bilgi almak için 'izmirbsbspor.org' web adresini ziyaret edebilir veya 425 04 21 (dahili 106-107-108) numaralı telefon hattından iletişime geçebilirsiniz.

Karşıyaka'ya Basketbolda Yönetimden Müjde Karşıyaka'ya Basketbolda Yönetimden Müjde

Kaynak: DHA