Bu paket, bir bebeğin ihtiyaç duyabileceği çeşitli malzemeleri içermektedir.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, sosyal belediyecilik projeleri arasında yer alan 'Yeni Doğan Destek Paketi' uygulamasını tanıttı. Başkan Kaya, Toklu Mahallesi'nde ikamet eden ve yaklaşık 20 gün önce Bulut isimli bebekleri dünyaya gelen Döner ailesini ziyaret etti. Başkan Kaya, anne Özlem ve baba Hakan Döner'i tebrik ederek, Bulut bebeğin devletine, milletine ve vatanına hayırlı bir evlat olarak yetişmesi temennisinde bulundu ve yeni doğan destek paketini hediye etti.

İZTO Rotasını ABD'ye Çevirdi İZTO Rotasını ABD'ye Çevirdi

Başkan Kaya, bu uygulamanın seçim dönemi vaatlerinden biri olduğunu hatırlatarak, "Yeni doğan destek paketimizi ilk olarak Döner ailesiyle başlatıyoruz. Paketin içinde bebeğimizin ihtiyaçlarını karşılayacak zıbından emziğine, bezinden pudrasına kadar birçok ürün yer alıyor. Bulut bebeğimize hayırlı olsun, güle güle kullanın" dedi.

Ülke genelinde ekonomik sıkıntıların yaşandığını ancak bu durumun kendilerini mücadele etmekten ve sıkıntıları aşma gayretinden vazgeçirmediğini vurgulayan Başkan Kaya, "Cennet vatanımız için hepimizin görevi, en iyi şekilde hizmet etmek ve sıkıntıların üstesinden gelmek olmalıdır. Sıkıntılar ne kadar fazla olursa olsun, pes etmeyecek ve mücadele etmekten vazgeçmeyeceğiz. Nerede olursak olalım, görevimizi en iyi şekilde yapma gayretindeyiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA