Burada 10 metre yükseklikteki bir istinat duvarından, bir otomobil Abdullah-Hakan Tangülü Özel Eğitim Meslek Okulu'nun bahçesine düşerek ters dönmüştür. 

Olay, öğle saatlerinde yaşanmış ve sürücünün kimliği şu an itibariyle bilinmemektedir. Buna rağmen, sürücünün araçtan sıkışarak kurtarıldığı ve Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtilmektedir.  Sürücünün vücudunda kırıklar olduğu da öğrenilmiştir. 

11 yaşındaki Muhammet, yaşıtının kalbiyle hayata tutundu 11 yaşındaki Muhammet, yaşıtının kalbiyle hayata tutundu

Kaza sonrası bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edilmiştir.  Olayla ilgili soruşturma sürmektedir ancak şu an için kazanın nasıl meydana geldiği tam olarak bilinmemektedir. Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre, otomobilin 10 metre yükseklikteki istinat duvarından okul bahçesine düşerek ters döndüğü tespit edilmiş olup, sürücünün durumunun ciddiyetini koruduğu bildirilmektedir. 

Kaza, öğrencilerin eğitim gördükleri okul bahçesinde meydana gelmiş olup, okulda herhangi bir öğrenci yaralanmasının olmadığı öğrenilmiştir. Ancak söz konusu istinat duvarının yüksekliği ve okul bahçesine düşen aracın ters dönmesi göz önüne alındığında, kazanın ciddi boyutlarda bir tehlike oluşturduğu değerlendirilebilir. 

Yetkili makamlar, kazanın nasıl meydana geldiğini ve sürücünün kimlik bilgilerini belirlemek üzere soruşturmayı sürdürmektedir. Sürücünün durumunun ciddiyetini koruması nedeniyle, kazayla ilgili daha fazla detay henüz paylaşılmamıştır. Ancak okulun güvenliği açısından istinat duvarının yüksekliği ve konumu gibi hususların da inceleme kapsamına alındığı tahmin edilmektedir. 

Kaynak: DHA