Sahte Zeytinyağı ve Bal Üretimi Operasyonu Sahte Zeytinyağı ve Bal Üretimi Operasyonu

Murat O., suçunu kabul ederken, Emir’in cenazesi Karaman’a gönderildi.

Olay, 25 Ağustos’ta Erdemli’nin Ayaş Mahallesi Yemişkumu semtindeki bir yazlık sitede meydana geldi. Matematik öğretmeni Devrim Emir’in yaşadığı daireden kötü kokular gelmesi üzerine komşular jandarmayı bilgilendirdi. Kapıyı çilingir yardımıyla açan ekipler, Emir’in cansız bedeniyle karşılaştı. Emir’in ailesi, 6 gün önce kendisinden haber alamadıkları için kayıp başvurusu yapmıştı.

Olay yerinde yapılan incelemelerde, Emir’in bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Emir’in cesedi, otopsi için Erdemli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, cinayet şüphelisi olarak gördüğü Emir’in sevgilisi Murat O.’nun bulunması için geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Cinayet zanlısı Murat O., Emir’in cesedinin bulunduğu bölgedeki bir pansiyonda 5 gün kaldı. Emir’in kredi kartını kullanarak alışveriş yaptığı ve iki kez para çektiği belirlendi. Murat O., Konya’da jandarma tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

Suçunu itiraf eden Murat O., Konya’dan Erdemli’ye getirilerek jandarma tarafından sorgulandı. Şüpheli, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Devrim Emir’in cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Karaman’a gönderildi.

Kaynak: DHA