Özellikle İnciraltı Plajı, ziyaretçilerine yüzlerce deniz canlısıyla birlikte keyifli bir yüzme deneyimi sağlıyor.

Özgür Özel: Seçim Zamanı Susturdular, Şimdi Konuşuyor Özgür Özel: Seçim Zamanı Susturdular, Şimdi Konuşuyor

Antalya, Türkiye genelinde mavi bayrak ödüllü plaj sayısıyla öne çıkıyor ve Muratpaşa Belediyesi, falez sahil bandı boyunca Konserve, Mobil, İnciraltı, Erdal İnönü ve Erenkuş Plajları ile her yıl binlerce turisti ağırlıyor. Ayrıca, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın çabalarıyla bu yıl Bambus Plajı da halka açık belediye plajları arasına dahil edildi.

İlk Mavi Bayrak 2017'de

Muratpaşa Belediyesi, ilk mavi bayrak ödülünü 2017 yılında Erdal İnönü, Mobil ve İnciraltı plajlarıyla aldı. Özellikle 625 metrekarelik alana sahip ve ahşap platform üzerine kurulu olan İnciraltı Plajı, mavi bayrağını koruyarak deniz temizliği konusundaki standartları yüksek tutuyor. Plaj, ayrıca şezlong, şemsiye ve büfe hizmetleri ile ziyaretçilerine konforlu bir deneyim sunuyor. Sabah erken saatlerde plajı ziyaret edenler, masmavi denizde çeşitli balık ve deniz canlılarıyla iç içe olmanın tadını çıkarabiliyor.

Ziyaretçilerden Memnuniyet

İnciraltı Plajı'nda yüzmenin keyfini süren Nezahat Aydın, plajın temizliğinden ve personelin samimiyetinden memnun olduğunu belirtti. Aydın, "Bundan sonra buralı olacağım" dedi. 67 yaşındaki Kamil Sönmez ise plajın asansörlü olmasının kendisi için büyük bir avantaj olduğunu ifade ederek, "Yaş ilerledikçe erişim kolaylığı sağlanan yerler tercih ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA