Yusuf Dikeç, hastanede tedavi gören yaklaşık 50 gazi ve hastane personeliyle bir araya geldi. Ziyarete, Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Engin Koyuncu da eşlik etti. Gaziler, Dikeç’e 100’üncü Yıl temalı filografi Türk bayrağı yaparak hediye etti. Dikeç, gazilerle birlikte olimpiyatlardaki ünlü pozunu vererek hatıra fotoğrafı çektirdi ve ardından onlarla pasta keserek sohbet etti.

Bakanın Polonya Meclis Başkanıyla Görüşmesi Bakanın Polonya Meclis Başkanıyla Görüşmesi

Ziyaret sırasında Dikeç, "Ülkeye hizmet etmenin birçok yolu var. Ben sporcu olarak, sayın başhekimimiz doktor olarak hizmet ediyoruz. Ancak en büyük hizmeti ülkemize, canını feda eden gazilerimiz yapmıştır. Bir gazi olarak yaşadığınız zorlukları ancak sizler anlayabilirsiniz. Bu ülkenin gerçek sahipleri sizlersiniz. Sizler için ne kadar dua etsek azdır" şeklinde konuştu.

Dikeç, konuşmasında gazilere duyduğu minnettarlığı dile getirerek, "Bu ülkenin evlatları olarak, gazilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Onlara duyduğumuz şükran duygusunun bir bedeli yoktur ve bunu yalnızca bu durumu yaşayanlar anlayabilir. Bu ortamda bulunmak benim için büyük bir mutluluk" dedi.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Engin Koyuncu ise Dikeç’i uluslararası başarılarından dolayı tebrik ederken, gazilere moral ziyareti gerçekleştirdiği için teşekkür etti. Koyuncu, "Yusuf astsubayımıza, uluslararası arenada elde ettiği başarılar ve gazilerimizi ziyaret ederek onlara moral verdiği için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA