Bu akreditasyon, hastanenin sağlık hizmetleri ve çalışan güvenliği konusundaki uluslararası kalite standartlarını karşıladığını ve en iyi uygulamaları benimsediğini belgelemektedir.

Ebru U.'nun Suç Kronolojisi Ebru U.'nun Suç Kronolojisi

Medicana International İzmir Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ulvi Ünal, kapsamlı bir değerlendirme sürecini başarıyla tamamladıklarını belirterek, bu başarının sürekliliğinin sağlanmasını umduklarını ifade etti. Belgeyi Kalite ve Hemşirelik Hizmetleri Müdürleri ile birlikte alan Dr. Ünal, şunları söyledi: “AACI denetimlerini başarıyla geçmek, ekiplerimizin özverili çalışmalarının bir yansımasıdır. Ayrıca hastalarımıza sunduğumuz sağlık hizmetlerinin uluslararası standartlarda olduğunu da gösteriyor. Bu başarı, sağlık alanındaki liderliğimizi sürdürme ve en yüksek standartları sağlama konusundaki kararlılığımızı pekiştiriyor. Bu önemli başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.”

AACI Türkiye CEO’su Ömer Peşinci, akreditasyonun Medicana International İzmir Hastanesi'nin global sağlık standartlarına uyumunu doğruladığını ve hasta güvenliği ile memnuniyetine verdiği önemi vurguladığını belirtti.

Kaynak: DHA