Avşa Adası'ndan öğlenden sonra  15.00 sularında Avcılar İDO İskelesi'ne hareket eden deniz otobüsü, Marmara Denizi'nin ortasında fırtınaya yakalanırken yoelcular korku dolu anlar yaşadı, dalgalar deniz otobüsüne çarparak yolculara zor anlar yaşattı ve bazı vatandaşlar fenalık geçirerek bayıldı.

Gemi kaptanı yolculara  sürekli sakin olmaları yolunda anons yaparak sakinleştirmeye çalıştı. /

Erbaaspor, Ankara Demirspor’u Ağırlayacak: Kritik Mücadeleye Hazırlıklar Devam Ediyor Erbaaspor, Ankara Demirspor’u Ağırlayacak: Kritik Mücadeleye Hazırlıklar Devam Ediyor

Kaptanın etkilerin her ne kadar etkili olmasa da kaptan 1 saatlik rötar ardından deniz otobüsünü Avcılar'a ulaştırmayı başardı.

Kaptan, son anonsunda 15 yıldan bu yana seferde olduğunu ilk kez böylesi bir durumla karşılaştıklarını ifade etti.

Editör: HABER MERKEZİ