Thiam, Arda Turan’ın büyük bir futbolcu ve etkileyici bir kariyere sahip olduğunu belirtti. Süper Lig’de ilk kez teknik direktörlük deneyimi yaşayan Turan’ın, futbol bilgisi ve antrenmandaki davranışlarıyla parlak bir geleceğe sahip olduğunu ifade etti.

‘Olumlu Serimize Devam Etmek İstiyoruz’

Eyüpspor’un Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacağı maça hazırlıklarının sürdüğünü belirten Thiam, “Bu hafta Kayserispor’a karşı önemli bir maça çıkacağız. 2 galibiyet ve 2 beraberlik ile yolumuza devam ediyoruz ve bu maçta da kayıpsız devam etmek istiyoruz. Kayseri'de zor bir maç bizi bekliyor, ama 3 puan için elimizden geleni yapacağız” dedi.

‘Eyüpspor'un Hedeflerine Ulaşmak İçin Çalışacağız’

Eyüpspor'un Süper Lig’deki yeni ekiplerinden biri olduğunu vurgulayan Thiam, ilk 4 haftanın kendileri için zor geçmediğini belirtti. Takımın uyum sürecinin başarılı geçtiğini ve hedeflere ulaşmak için çaba göstereceklerini ifade etti. Teknik ekibin iyi bir sezon için önemli planları olduğuna dikkat çekti.

‘Süper Lig’de Ne Yapmamız Gerektiğini Biliyoruz’

Thiam, teknik direktör Arda Turan’ın önceki başarılardan elde ettiği net fikirlerle bu sezon iyi bir başlangıç yaptıklarını belirtti. Süper Lig’de nasıl bir oyun tarzı sergilemeleri gerektiğini bildiklerini ve sezonun başından itibaren hedeflere ulaşmak için çalıştıklarını vurguladı.

‘Gol Krallığında Büyük Bir Yarış Olacak’

Gol krallığı yarışının heyecanlı geçmesini beklediğini söyleyen Thiam, bu sezonun büyük isimlerin mücadele edeceği bir sezon olacağını düşündüğünü belirtti. İtalya’da başarı elde etmiş oyuncuların ligdeki performanslarının önemli olacağını ifade etti.

‘Bu Sezon Çok Kolay Geçmeyecek’

Süper Lig’deki bu sezonun kolay geçmeyeceğini ve her maçın belirleyici olacağını düşünen Thiam, takımların iyi transferler yaptığını ve sezonun zorlu geçeceğini söyledi.

‘Türkiye’yi Seviyorum, Futbolculuk Kariyerim Bittiğinde Türkiye’de Çalışmak İsterim’

Türkiye’yi ve Türk insanlarını çok sevdiğini dile getiren Thiam, futbolculuk kariyerinin sonunda Türkiye’de futbolda bir işte çalışmak istediğini belirtti. Türkiye’de yaşamak ve çalışmak konusundaki isteğini dile getirdi.

‘İnsan Her Zaman Ülkesinin İyiliği İçin Çalışmalı’

Politika ve siyaset konularında gelecekte ne olacağını bilmediğini belirten Thiam, şu anda futbola odaklandığını ve ülkesinin iyiliği için çalışmanın önemini vurguladı.

Karşıyaka'ya Basketbolda Yönetimden Müjde Karşıyaka'ya Basketbolda Yönetimden Müjde

‘İsimler Her Zaman Gerçekleri Yansıtmayabilir’

Hücum hattında hangi oyuncunun öne çıkacağı konusunda kesin bir tahmin yapmanın zor olduğunu belirten Thiam, büyük isimlerin her zaman beklentileri karşılamayabileceğini ve sahada nelerin olacağını zamanla göreceklerini söyledi.

‘Taraftarları Mutlu Etmek İçin Elimizden Gelenin En İyisini Yapacağız’

Eyüpspor taraftarını mutlu etmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Thiam, büyük sözler vermektense çalışarak sonuç almayı tercih ettiklerini ve taraftarların kendilerine güvenebileceğini belirtti.

Kaynak: DHA