Siyah-beyazlı ekip, yarın akşam saat 19.00'da Elazığspor'la karşılaşmak üzere Elazığ'a konuk olacak. Maç, Elazığ Stadyumu'nda oynanacak.

Ersun Yanal: Amedspor, Türkiye’nin En Çok İzlenen 3-4 Takımından Biri Ersun Yanal: Amedspor, Türkiye’nin En Çok İzlenen 3-4 Takımından Biri

Nazillispor, Elazığ'a ulaşmak için 1256 kilometrelik bir yolu takım otobüsüyle katetti. Elazığspor, ligdeki ilk iki haftada 4 puan toplayarak başarılı bir başlangıç yaptı. Nazillispor Teknik Direktörü Özkan Kılınç, yeni oluşturulan kadronun uyum sürecinde olduğunu vurgulayarak, Elazığ'dan iyi bir sonuç almayı hedeflediklerini belirtti.

Son Transfer Taşkın

Kötü bir başlangıç sonrası transfer hamlesine yönelen Nazillispor, transfer döneminin son gününde Amed Sportif'ten ayrılan orta saha oyuncusu Taşkın Çalış'ı kadrosuna kattı. 31 yaşındaki Taşkın, geçtiğimiz sezon Diyarbakır ekibiyle 2. Lig'de şampiyonluk yaşamış ve futbol kariyerinde Süper Lig dahil olmak üzere birçok ligde tecrübe kazanmıştır. Almanya'da futbol hayatına başlayan tecrübeli oyuncu, Gaziantepspor, Bursaspor, Akhisarspor, Gümüşhanespor, Yeni Malatyaspor, Menemen FK, Balıkesirspor, Keçiörengücü ve Bucaspor 1928'de de forma giymiştir.

Kaynak: DHA