Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Erbaa Çiçek Seralarını İnceledi Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Erbaa Çiçek Seralarını İnceledi

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis'teki makamında, Yeni Azerbaycan Partisi Genel Başkanvekili Tahir Budagov ve beraberindeki heyeti kabul etti. Numan Kurtulmuş, TBMM Başkanlığı'na seçilmesi ve yeni yasama yılının başlaması sebebiyle 'hayırlı olsun' temennilerini ileten Budagov'a teşekkür etti. TBMM Başkanlığı ve Türkiye-Azerbaycan Parlamentolar arası Dostluk Grubu olarak her platformda Azerbaycan'ın yanında olduklarını belirten Numan Kurtulmuş, Karabağ'ın işgalci çetelerden kurtarılması için yapılan operasyonu da takdirle karşıladıklarını kaydetti.

'KARABAĞ, AZERBAYCAN TOPRAĞA OLARAK KALACAK'     

Numan Kurtulmuş, Avrupa Parlamentosu'nun kabul ettiği 'Azerbaycan Saldırısı Sonrası 'Nagorno-Karabağ'da Durum ve Azerbaycan'ın Ermenistan'a Devam Eden Tehditleri' başlıklı karara ilişkin de "Karabağ'da anayasal düzeni tesis etmek amacıyla yapılan antiterör operasyonundan rahatsızlık duyan art niyetli bazı yaklaşımları hiç ciddiye bile  almıyoruz. Çünkü bir hakkın tescil edilmesi, belirlenmesiyle ilgili bir operasyon yapmışlardır. Orada Ermeni işgaline son verilmiştir ve inşallah Karabağ, bundan sonra kıyamete kadar Azerbaycan toprağı olarak kalmaya devam edecektir. Biz de Türkiye olarak Azerbaycanlı dostlarımızla hem Karabağ'da hem de diğer yerlerde destek olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Editör: HABER MERKEZİ