10 Kızıl Geyik Doğaya Salındı 10 Kızıl Geyik Doğaya Salındı

Arka koltukta oturan 11 yaşındaki zihinsel engelli oğlunun gözleri önünde yaşanan bu trajik olayın ardından, Bekir Durmaz suçunu itiraf etmek için polis merkezine giderek yardım istedi. Olayın detayları ve Bekir Durmaz'ın ifadesi ortaya çıktı.

Olay akşam saat 18.00 sıralarında gerçekleşti. Bekir Durmaz, seyir halindeki otomobilde eşi Elif Durmaz'ı bıçakladıktan sonra polis merkezine gidip yardım talebinde bulundu. O sırada otomobilin sağ ön koltuğunda kanlar içinde bulunan Elif Durmaz, polis tarafından hayatını kaybetmiş olarak bulundu. Bekir Durmaz, ifadesinde tartışma sırasında eşinin kendisine başka birini sevdiğini söylediğini ve bu nedenle kendisini kaybettiğini belirtti. Durmaz, “Yanımda bulunan bıçağı otomobilde seyir halindeyken eşime birkaç kez savurdum. 'Bana bunu yapmayacaktın' diyerek birkaç kez bıçakla vurdum. Karakola doğru gitmeye başladım, nefes alıyordu. Karakola gidip olayı anlattım” dedi.

Bekir Durmaz'ın ifadesinde, Elif Durmaz'ın ikinci eşi olduğunu ve aralarındaki geçimsizliklerin sık sık tartışmalara neden olduğunu belirtti. Önceden de boşanma davası açtığını ve geçmişte çeşitli sebeplerle tartıştıklarını söyledi. Ayrıca, Elif Durmaz'ın kendisini KADES uygulamasından polis çağırmakla tehdit ettiğini ifade ederek, bu durumun kendisini daha da öfkelendirdiğini ve bıçaklı saldırıya yol açtığını aktardı.

Elif Durmaz'ın kardeşi Muzaffer Yakışan, olayın detaylarını paylaşarak, "Elif ve Bekir arasında sürekli kavgalar oluyordu. Kıskançlık ve geçimsizlik nedeniyle tartışmalar büyüyordu. Olay sırasında yanlarında otizmli çocukları da vardı. Bekir Durmaz'ın bıçak darbesi Elif'in atar damarına isabet etti ve kan kaybından hayatını kaybetti. Daha sonra ‘karım yaralı’ diyerek yardım istedi ama Elif ölmüştü" dedi.

Olay sonrası, Elif Durmaz’ın çocuklarından birinin askerde olduğu, diğerlerinin ise halalarının yanında kaldığı belirtildi. Bekir Durmaz, olayın ardından tutuklandı ve yargı süreci devam ediyor.

Kaynak: DHA