Arama çalışmalarının 3. gününde, baba Zekeriya Erdoğan, arama faaliyetlerinin yavaşladığını ve yetkililere seslenerek oğlunun bulunmasını istedi.

Olay, 20 Ağustos Salı akşamı saat 22.00 sıralarında Sarıyer'in Tarabya açıklarında meydana geldi. Teknenin henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı batması sonucu, 3 kişi ve köpek başka bir tekne tarafından kurtarıldı. Ancak Emre Erdoğan dalgalar arasında gözden kayboldu. Arama çalışmaları üçüncü gününde devam ederken, aile üyeleri olay yerine gelerek yetkililerden bilgi almaya çalıştı.

Kayıp Emre Erdoğan’ın babası Zekeriya Erdoğan, yetkililere oğlunun cenazesinin bir an önce bulunması çağrısında bulundu. Erdoğan, “Bugün dördüncü gün, arama yapılmıyor gibi görünüyor. Bir Sahil Güvenlik ekibi var ama bir saatte bir geçiyor. Aramalar hakkında bilgi aldığımızda, Üsküdar ve Sarayburnu'nda arama yapıyoruz deniliyor, ama şu anda arama faaliyetinin gerçekleşmediğini öğreniyoruz. Biz burada dört gündür bekliyoruz, iki gün gece gündüz arama yapıldı, ancak şimdi aramalar durmuş gibi hissediyoruz. Yalnızca bir Sahil Güvenlik aracı var, başka kimse yok. Arama ekibiyle konuştuk, sadece kendilerinin olduğunu ve başka ekip bulunmadığını söylediler. Aramaların bir an önce devam etmesini ve Emre’nin bulunmasını istiyoruz. Tüm imkanların seferber edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Arama yapılmadan durmak bir anlam ifade etmiyor” şeklinde konuştu.

McLaren Racing ve OKX'in "Efsane Yeniden Doğuyor" Kaplaması McLaren Racing ve OKX'in "Efsane Yeniden Doğuyor" Kaplaması

Kaynak: DHA