10 Kızıl Geyik Doğaya Salındı 10 Kızıl Geyik Doğaya Salındı

Belediye Başkanı Cem Kotan, 31 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00'de başlayacak etkinlikler için vatandaşları belediye hizmet binası önüne davet etti.

Konyaaltı Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenleyeceği etkinlikler, 31 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00'de Latin Dansları gösterisi ile başlayacak. Etkinlik, saat 19.00'da Cambaz Grubu konseri ile devam edecek. Bu özel günün coşkusunu vatandaşlarla birlikte yaşamak istediklerini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, “30 Ağustos Zafer Bayramı'nı büyük bir gurur ve coşkuyla kutlayacağız. Etkinliklerimizle Zafer Bayramı'nın anlamını daha da derinleştireceğiz” dedi.

Başkan Kotan, Konyaaltı halkının bu coşkuya ortak olmasını ve bu önemli günü birlikte kutlamayı arzuladıklarını ifade ederek, "Vatandaşlarımızı etkinliklerimize katılmaya ve bu anlamlı günü bizimle birlikte kutlamaya davet ediyorum. Hep birlikte, 30 Ağustos'un coşkusunu ve gururunu yaşamak dileğiyle tüm halkımızı etkinliklerimize bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA