Etkinlik, Deniz Aytuğ’un öncülüğünde gerçekleştirilen ve hem çocuklara hem de ihtiyaç sahiplerine yardım sağlamayı hedefleyen bir projeydi.

Fatma Aliye Ana Yardım Birliği, kadınların ürettiği ürünlerin sergilendiği etkinliklerle hem ekonomik destek sağlıyor hem de elde edilen gelirle kimsesiz çocuklara ve yaşlılar yurduna yardımlarda bulunuyor. Bu doğrultuda, yaşlılar yurdunu ziyaret eden Deniz Aytuğ ve gönüllüler, bu kez 30 kimsesiz çocuğu Tekirova Mahallesi'ndeki bir otelde ağırladı.

Otelin girişinde, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) Başkanı Oya Narin ve otel yönetimi tarafından karşılanan çocuklar, otelin çeşitli alanlarını gezme fırsatı buldu. Etkinlik boyunca çocuklar gönüllerince eğlenerek keyifli vakit geçirdi.

Yunan Unsurlarının Geri İttiği 36 Kaçak Göçmen Kurtarıldı Yunan Unsurlarının Geri İttiği 36 Kaçak Göçmen Kurtarıldı

Deniz Aytuğ, organizasyonla ilgili yaptığı açıklamada, "Fatma Aliye Ana Yardım Birliği olarak bu yolda ilk adımlarımızı attığımız andan itibaren büyük bir heyecanla ve gururla ilerledik. Çocuklarımızın burada eğlenmesini ve kadınlarımızın ekonomik olarak desteklenmesini görmek bizim için büyük bir mutluluk. Ayrıca yaşlılarımıza da destek vermekten gurur duyuyoruz. Bu projede bize destek veren tüm gönüllü arkadaşlarımıza ve sponsorlarımıza teşekkür ederim. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin’in desteğini unutmam mümkün değil. Oya Hanım, projeyi her aşamasında destekledi ve çocuklarımızı otelde ağırladılar. Ayrıca, çocukların eğitim ve iş imkanlarını da destekleyeceklerini belirttiler. Bu desteği sağlayanlara sonsuz teşekkürler" dedi.

Aytuğ, Kemer Turizm Komitesi’ne başvuracaklarını ve turizmcilerin çocukların geleceğine katkıda bulunmasını talep edeceklerini de ekledi. "Bu çocuklar, ülkemizin geleceği ve onlara sevgimizi göstermek bizim görevimiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA