Futbol takımı, TFF 3. Lig 1. Grup'ta şampiyonluk hedefiyle mücadele ediyor ve ilk iki haftayı 4 puanla geçti. Basketbol takımı ise Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'ne çok iddialı transferlerle hazırlandı. Kadınlar voleybol takımı da oluşturularak uzun yıllardır hasret duyulan Sultanlar Ligi'ne katılmak isteniyor. 

Fenerbahçe’de Derbi Hazırlıkları Sürüyor Fenerbahçe’de Derbi Hazırlıkları Sürüyor

Başkan Ergüllü, yaz döneminde kulübün sabit geliri ve sponsoru olmamasına rağmen taraftarların beklentilerini karşılayacak iddialı takımlar kurduklarının altını çizdi.  Taraftarların transfer talepleri doğrultusunda hareket ettiklerini ve hatta eleştiriler aldıklarını da belirten Ergüllü, "Tüm branşlarda kendi katkımızla beklentilerini karşılayacağız" dedi. 

Futbol takımının pazar günü Elazığ FK ile oynayacağı maçta tribünlerin dolacağına inancının tam olduğunu söyleyen Ergüllü, basketbol takımının satışa çıkan kombine biletlerine de yoğun ilgi beklediklerini ifade etti. 

Başkan Ergüllü, "Biz üzerimize düşeni yaptık, sıra taraftarda" diyerek taraftarlardan kulübün tüm branşlarına destek vermelerini istedi.  Karşıyaka Spor Kulübü'nün hedefleri doğrultusunda iddialı kadroları kurduğu ve taraftar desteğine ihtiyacı olduğu anlaşılıyor.

Kaynak: DHA