Martin, baba ocağına döndüğü için mutluluğunu dile getirerek, "Baba ocağının kapılarını bize yeniden açan Özgür Özel'in yoluna, yoldaş olmak için buradayım" dedi.

Tören Detayları

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde İYİ Parti'den Uzunköprü Belediye Başkanı seçilen Martin, partiden istifasının ardından CHP’ye katıldı. Törene CHP Edirne milletvekilleri Ediz Ün ve Baran Yazgan, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, CHP Parti Meclisi Üyesi Berker Esen, CHP İl Başkanı Harika Taybıllı, ilçe belediye başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Berker Esen'den Açıklama

Ankara'da Akraba Kavgası: 2 Ölü, 4 Yaralı Ankara'da Akraba Kavgası: 2 Ölü, 4 Yaralı

CHP PM Üyesi Berker Esen, elde ettikleri başarıların 31 Mart'ta taçlandığını belirterek, "Bugün genel başkanımız Özgür Özel'in önderliğindeki çalışmalar, iktidara giden yolu bize göstermektedir. Uzunköprü halkına sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Bugün nihayete erdirdiğimiz uzun süredir bekleyen bir arayışın sonucunu kutluyoruz" dedi.

Harika Taybıllı'nın Vurguları

CHP İl Başkanı Harika Taybıllı ise, "Halkımızın daha iyi bir gelecek için ümitlerini büyütmek için buradayız. Ediz Martin’in katılımı, mücadelemizin ve toplumsal dönüşümün işaretçisi. CHP daha da büyüyecek ve güçlenecek" diye ekledi.

Ediz Martin'in Duyguları

Martin, daha önce gençlik kolları başkanlığı da yaptığı partisine yeniden katılmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. "Türkiye'nin siyasi konjonktüründe yaşanan sıkıntılar nedeniyle yaşam koşulları ağırlaşmıştır. Bu nedenle buradayım. Yaşasın CHP, yaşasın Mustafa Kemal'in devrimleri" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA