Bu etkinlikler İzmir, Ankara ve İstanbul'da KOBİ ve girişimcilerle buluşacak.

Buluşmaların Hedefi

'Hepsiburada İş Ortağım Buluşmaları', Hepsiburada'nın satıcılarına sunduğu ayrıcalıklar ve çözümleri aktaracak. Etkinliklerde, operasyonel, dijital, finansal, sosyal ve ticari ihtiyaçlara yönelik ürün ve hizmetler tanıtılacak. İlk buluşma 24 Eylül’de İzmir’de başlayacak; ardından 9 Ekim’de Ankara ve 21 Ekim’de İstanbul’da devam edecek.

Fırsat ve Avantajlar Sunulacak

Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün, e-ticaretin hızla büyüdüğünü belirterek, KOBİ’lerin bu süreçte yeni fırsatlar yakaladığını ifade etti. Özgün, “Hepsiburada İş Ortağım dünyasında satıcılarımızın ihtiyaç duyduğu avantajlar yer alıyor. Bu dünyayı tanıtmak ve girişimci sayısını artırmak amacıyla yola çıkıyoruz” dedi.

10 Kızıl Geyik Doğaya Salındı 10 Kızıl Geyik Doğaya Salındı

Girişimci Kadınlara Destek

Özgün, “Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programımızla kadınların girişimci olmasının önündeki engelleri kaldırmayı hedefliyoruz. 2024'ün ilk yarısında e-ticarete kazandırdığımız girişimci kadın sayısı 55 bini geçti” diye ekledi.

Özel Fırsatlar

Hepsiburada, yeni iş ortaklarına ilk 3 ay boyunca komisyonlarda yüzde 50 indirim sunuyor. Ayrıca, ürünlerin yalnızca 2 saat içinde satışa açılması ve pazarlama desteği gibi avantajlar da sağlanıyor. Bu sayede iş ortakları, satışlarını artırma fırsatı yakalıyor.

Kaynak: DHA