Olay sonrası, M.K.'nin evinin bulunduğu sokakta polis tarafından güvenlik önlemleri alındı.

Dün akşam saatlerinde İncirlikuyu Mahallesi'nde meydana gelen olayda, M.K., komşusunun 5 yaşındaki kızını motosikletle kırsal bir alana götürdü. İddiaya göre, burada çocuğa cinsel istismar girişiminde bulundu. Olayı gören bir grup, M.K.'yi yakalayıp dövdü ve ardından polis çağırarak şüpheliyi teslim etti. Gözaltına alınan M.K., hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Gece saatlerinde, M.K.'nin evinin bulunduğu sokakta polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı.

Şehit Uzman Çavuş Burak Geniş'in Cenazesi Çanakkale'de Askeri Törenle Karşılandı Şehit Uzman Çavuş Burak Geniş'in Cenazesi Çanakkale'de Askeri Törenle Karşılandı

Küçük kızın ifadesi psikolog gözetiminde alındı ve ailesi M.K.'dan şikayetçi oldu. Mahalle Muhtarı Murat Ulukanoğlu, olayın mahallelerini ve Tarsus halkını derinden üzdüğünü belirterek, emniyet güçlerinin olayla ilgili çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Ulukanoğlu, polis ekiplerinin evin çevresinde gerekli güvenlik önlemlerini aldığını ve mahalle sakinlerini sükunete davet ettiklerini ifade etti. Olayın bir an önce çözüme kavuşmasını arzuladıklarını belirten Ulukanoğlu, bu tür üzücü olayların yaşanmaması için tüm önlemlerin alınması gerektiğini vurguladı.

Kaynak: DHA