Olayın ardından işletmeci Sait Ç. gözaltına alındı.

Kargo Minibüsü Hırsızlığı Olayı Kargo Minibüsü Hırsızlığı Olayı

Muratpaşa ilçesine bağlı Tahılpazarı Mahallesi Şarampol Caddesi üzerinde bulunan ganyan bayisinde, saat 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, işletmeci Sait Ç. işyerinde çalışıyordu. Dükkan sahibi Ali K., iş yerine geldiğinde Sait Ç. ile aralarında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma kısa süre içinde büyüyerek şiddetli bir kavgaya dönüştü. Ali K. tabancasını çıkarınca, Sait Ç. üzerine atladı. Bu sırada tabanca ateş aldı ve Ali K. sağ kolundan vuruldu.

Sait Ç.'nin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ali K.'ya ambulans içerisinde ilk müdahale yapıldı ve yaralı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay sırasında ganyan bayiinde bulunan Ali Akcan, “Kendi eline sıktığını gördüm. Kan revan içerisinde kaldı. Kapının ön kısmında yaşandı. Sait Bey olaya müdahale etti. Daha önce de benzer olaylar yaşandı” şeklinde bilgi verdi.

Olay yeri inceleme ekipleri, ganyan bayiinde detaylı çalışma yaptı. Polis ekipleri, işletmeci Sait Ç.'yi gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

Kaynak: DHA