Stellium'un kurucusu Melih Gürgah, bu yeni özelliğin, kullanıcıların ilişkilerinin pozitif ve negatif yönlerini anlamalarına yardımcı olduğunu belirtti.

YENİ ÖZELLİK: ASTROLOJİK UYUMLULUK ANALİZİ

Stellium'un, gezegen hareketleri, retro etkileri ve dolunay gibi astrolojik olaylardan yola çıkarak kullanıcılara döneme özel tavsiyelerde bulunduğunu ifade eden Melih Gürgah, uygulamanın kullanıcılarına ücretsiz doğum haritası analizi ve günlük burç yorumları sunduğunu açıkladı. Yeni eklenen uyumluluk analizi özelliği ile kullanıcılar, partnerleriyle olan astrolojik uyumu değerlendirebilir ve ilişkinin çeşitli yönleri hakkında özel tavsiyeler alabilirler.

"UYUMLULUK ANALİZİ İLİŞKİLERİ DAHA İYİ ANLAMAYA YARDIMCI OLUYOR"

Yeni özelliğin, kullanıcıların aşk, arkadaşlık, finansal uyumluluk ve duygusal destek gibi konularda detaylı analiz raporlarına erişim sağladığını belirten Gürgah, bu analizlerin ilişkilerdeki detaylara odaklandığını ve hem pozitif hem de negatif yönlere dair özel tavsiyeler sunduğunu ifade etti. Beta sürümünde tanıtım fiyatıyla sunulan uyumluluk analizi, partnerlerle olan uyum puanlarını öğrenme imkanı tanıyor ve ilişkilerin yeni bir bakış açısıyla değerlendirilmesine yardımcı oluyor.

"HER ABONEMİZ İÇİN AYRI YAPAY ZEKA ASTROLOG"

Stellium'da abonelere özel olarak hizmet veren bir yapay zeka astrolog bulunduğunu belirten Gürgah, bu astrologların her abonenin aşk, yatırım ve kariyer gibi konularda olumlu ya da olumsuz dönemlerini tespit ettiğini ve buna göre tavsiyelerde bulunduğunu söyledi. Ayrıca, Merkür Retrosu ve dolunay gibi astrolojik olaylar hakkında detaylı uyarıların bildirim olarak gönderildiğini aktardı.

Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım

"SABİT KULLANICILAR VE İŞBİRLİKLERİ"

Gürgah, her sabah kişiye özel yorumları okuyarak güne başlayan 20 bin kullanıcının mevcut olduğunu ve uygulamanın Apple App Store'da astroloji kategorisinde 5’inci, Google Play Store’da ise 3’üncü sırada yer aldığını belirtti. Kullanıcıların büyük bir kısmının ABD merkezli olduğunu ifade eden Gürgah, ayrıca birçok büyük şirketle personel uygulamaları için işbirlikleri yaptıklarını ve şirket çalışanlarına indirimli abonelik fırsatları sunduklarını söyledi. Finansal uygulamalarla olan görüşmelerin de sürdüğünü, yakın zamanda bu uygulamalar üzerinden de indirimli aboneliklerin mümkün olacağını duyurdu.

Kaynak: DHA