Ziyaret sırasında Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci de heyete eşlik etti.

BODRUM BELEDİYESİ'NİN ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİLDİ

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen üstyapı çalışmaları kapsamında, altyapı yatırımlarının tamamlandığı bölgelerdeki bozulmaların giderilmesi amacıyla başlatılan asfaltlama işlemleri CHP heyeti tarafından değerlendirildi. Özellikle Konacık Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde yapılan sıcak asfalt çalışmaları, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve CHP Grup Başkan Vekili Murat Emir tarafından yakından takip edildi.

ZEYBEK: "GENÇ BAŞKANIMIZIN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUNİYET DUYUYORUZ"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Bodrum'daki çalışmaları beğendiğini belirterek, "Bugün Bodrum'un genç ve dinamik Belediye Başkanı Tamer Mandalinci'nin ekipleriyle birlikte asfalt çalışmalarını yerinde gördük. Belediye ekipleri kaynaklarını en verimli şekilde kullanarak, altyapı yatırımları sonucu bozulmuş olan yolları iyileştiriyorlar. Başkan Mandalinci ve ekibinin bu gayretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum," dedi.

EMİR: "BAŞARILARLA DOLUP TAŞAN BİR SÜREÇ İÇİNDEYİZ"

CHP Grup Başkan Vekili Murat Emir ise, Bodrum'daki altyapı ve asfalt çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ve ekibinin yaptıkları bu çalışmaları görmekten ve desteklemekten büyük mutluluk duyduk. Belediye ekipleri, Bodrum'un her köşesine dokunarak, tüm kaynakları seferber etmiş durumda. Bu çabalarından ötürü kendilerine teşekkür ediyor, daha büyük başarılar elde etmelerini temenni ediyoruz," şeklinde konuştu.

BAŞKAN MANDALİNCİ: "SAHADA ÇALIŞMAYI TERCİH EDİYORUZ"

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, yapılan çalışmaları değerlendirdi ve "Bodrum halkını memnun etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Temizlikten Fen İşleri'ne kadar tüm ekiplerimiz sahada ve ofiste çalışarak yerel belediyecilikte daha iyi sonuçlar elde etmek için çabalıyoruz. Bu süreçte bizleri destekleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve Grup Başkan Vekili Murat Emir’e teşekkür ediyorum," dedi.

10 Kızıl Geyik Doğaya Salındı 10 Kızıl Geyik Doğaya Salındı

MAHALLE MUHTARLARI VE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Konacık Mahalle Muhtarı Zekeriya Kayacan, mahallelerine yapılan çalışmalar için teşekkür ederek, "Bu güzel çalışmalardan dolayı çok mutluyuz. Ekipler gece gündüz çalışıyor ve mahallemiz bu yatırımlardan büyük fayda sağlıyor," dedi. Mahalle sakinlerinden Mimar Bülent Köksüz ise, asfalt çalışmalarının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Görüntülerini gördüğüm bu asfalt çalışmaları için milletvekillerimize ve başkanımıza teşekkür ediyorum," şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA