Aydoğan, bu başarısını “Bu benim hayalimdi, hayalim burada gerçek oldu,” sözleriyle ifade etti.

Bolu'da Madende Trajik Kaza: Bir İşçi Hayatını Kaybetti Bolu'da Madende Trajik Kaza: Bir İşçi Hayatını Kaybetti

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Osmaniye Gündüz Bakım ve Aktif Yaşam Merkezini ziyaret ederek Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar'dan merkezdeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyareti sırasında, merkezdeki yaşlılarla sohbet eden Vali Yılmaz, onlara sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileğinde bulundu.

Vali Yılmaz, Osmaniye Gündüz Bakım ve Aktif Yaşam Merkezinde okuma yazma öğrenen 86 yaşındaki Ayşe Aydoğan'ı da ziyaret etti. Vali Yılmaz, "Ayşe Teyzemizin okuma yazma öğrendiğini duyduğumda çok mutlu oldum ve onu ziyaret etmek istedim. Başarılar diliyorum," dedi.

Ayşe Aydoğan, ziyaret nedeniyle Vali Yılmaz’a teşekkür ederek, “Buradaki görevliler bizimle çok ilgileniyorlar. Allah razı olsun. Burası benim ikinci evim, burada çok mutluyum. Hiç okula gitmedim. Bu benim hayalimdi ve burada gerçek oldu,” şeklinde konuştu.

Vali Yılmaz, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, “Ayşe Teyzemiz 86 yaşında yaklaşık 3 ay gibi kısa bir sürede okuma yazma öğrendi. Osmaniye Gündüz Bakım ve Aktif Yaşam Merkezimizde büyüklerimiz huzur içinde sosyal faaliyetlerde bulunuyorlar. Ayşe Teyzemizin başarısını duyduğumda çok mutlu oldum ve özellikle onu görmek için geldim. Her yaşta okuma öğrenilebilir. Ayşe Teyzemizi içtenlikle kutluyor, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum. Buradaki yaşlılarımızın mutluluğu bizleri de çok memnun ediyor. Büyüklerimize en içten başarı dileklerimizi sunuyoruz,” dedi.

Kaynak: DHA