20 yıllık süreçte Mısır’da 6 milyonu aşkın turist ağırladığını duyuran ODEON Tours, 2024 yılı için Mısır’da 620 bin turist ağırlamayı hedefliyor.

Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım

Coral Travel Group'un bir parçası olan ODEON Tours, Türkiye’nin ardından en büyük ikinci destinasyonu olan Mısır'da yeni ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Hurghada'daki mevcut ofisini daha modern bir binaya taşıyan şirket, bu yatırım ile Mısır pazarında daha etkin hizmet sunmayı ve operasyonlarını genişletmeyi planlıyor.

ODEON Tours, Mısır’daki destinasyon hizmetlerine 2000'lerin başında Hurghada ve Sharm El Sheikh ofisleriyle başlamış olup, şu anda yaklaşık 500 kişilik bir ekibe ve 100'ün üzerinde araç filosuna sahiptir. Şirket, 400'ün üzerinde otel partneri ve 20’nin üzerinde yerel ve uluslararası havayolu şirketiyle iş birliği yaparak, başta Hurghada, Sharm El Sheikh ve Sina Yarımadası olmak üzere Kahire, Luksor, İskenderiye ve Kuzey kıyı bölgesindeki tüm turistik alanlarda çeşitli seyahat ve tatil seçenekleri sunmaktadır. Ayrıca, Mısır’da yıl boyunca düzenlenen 100’e yakın yerel tur alternatifiyle konuklarına hizmet vermektedir.

ODEON Tours Destinasyonlardan Sorumlu COO’su Ozan Somaklar, şirketin Mısır’daki faaliyetlerini ve hedeflerini şu şekilde açıklıyor: “1992 yılında Türkiye’de destinasyon hizmetleri sunmaya başlayan ODEON Tours, bugün 15 ülkede, Türkiye, Mısır, Tayland, BAE, İspanya, Yunanistan, Vietnam ve Tunus gibi destinasyonlarda konaklama, karşılama, transfer, rehberlik ve tur hizmetleri sağlamaktadır. Mısır’da 20 yıllık tecrübemizle, bugüne kadar 6 milyonu aşkın turist ağırladık. Sağladığımız yüksek hizmet kalitesiyle sektörde saygın bir konum elde ettik ve pazara öncülük eden şirketlerden biri olduk. Grubumuzun büyüme planları çerçevesinde, Hurghada’da açtığımız yeni ofisimizle 2024 yılında Mısır’da 620 bin turisti ağırlamayı amaçlıyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: DHA