Teknolojik Haberleri

Teknolojik haberleri ve güncel Teknolojik gelişmeleri, Teknolojik ile ilgili tüm video, Teknolojik fotoğrafları ve Teknolojik haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 93. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda (İEF) geniş bir katılım sergileyerek, teknolojik yeniliklerini ve hizmet projelerini tanıtıyor.

GÜNDEM

Edirne'de 53 yıldır süpürgeciliği sürdüren Hamdi Gaspar (75), teknolojinin ilerlemesiyle neredeyse yok olma aşamasına gelen mesleğini yaşatmaya çalışıyor.

EKONOMİ

Dünya genelindeki ekonomik ve teknolojik gelişmelerin ışığında, milyarderler listesindeki isimler ve servet miktarları dikkat çekici bir şekilde değişiyor.

GÜNDEM

Dijital müşteri deneyimi merkezi Turkcell Global Bilgi, kurumsal müşterilerine sunduğu teknolojik hizmetlerden Dijital Yardım Masası'yla son kullanıcıların iş süreçlerinde yaşadığı...

GÜNDEM

Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek işletmelerine uyarlayan Bex Coffee yönetimi, son olarak yapay zeka tarafından oluşturulan 2 içeceği menüsüne ekledi.

GÜNDEM

Teknolojik gelişmeler hem ülkemizde hem de dünya genelinde hız kesmeden devam ederken yazılım sektöründeki değişimler ise dikkat çekiyor.