Denetimlerde Haberleri

denetimlerde haberleri ve güncel denetimlerde gelişmeleri, denetimlerde ile ilgili tüm video, denetimlerde fotoğrafları ve denetimlerde haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Tekirdağ Çerkezköy`de, jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi ve dört şüpheli gözaltına alındı.

GÜNDEM

Adana Karataş`ta balıkçılara yönelik gerçekleştirilen denetimlerde 11 adet kafes tipi balık yakalama aparatı ve 5 adet sepet tuzak ele geçirildi.

GÜNDEM

Kilis'te gerçekleştirilen denetimlerde 4 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.

GÜNDEM

Hatay Reyhanlı`da gerçekleştirilen ortak denetimlerde, hijyen kurallarına uymayan 3 iş yeri kapatıldı.

GÜNDEM

Mersin Tarsus`ta gerçekleştirilen denetimlerde, son kullanma tarihi geçmiş 70 bin ürün ele geçirildi.

GÜNDEM

Ticaret Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen denetimlerde, Tekirdağ'da kırtasiye malzemesi satan işletmeler kontrol edildi.

GÜNDEM

Manisa Yunusemre`de, zabıta ekiplerinin marketlerde gerçekleştirdiği denetimlerde, sağlıksız olduğu tespit edilen 1389 ürün toplandı ve imha edildi.

GÜNDEM

Antalya’da, motorize polis timleri tarafından yapılan denetimlerde kentin yoğun bölgelerinde 'motosiklet', 'skuter' ve 'bisiklet' sürücülerinin trafik kurallarına uyup uymadığı kontrol...

GÜNDEM

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, 66 işyerinde kaçak ve sahte alkol kontrolü yapıldı.

GÜNDEM

Bitlis'te otobüslerde yolcu olarak binen sivil trafik polisleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, trafik kurallarına uymayan 16 sürücüye ceza kesildi ve kurallara...

GÜNDEM

Mersin’de gerçekleştirilen denetimlerde kayıtsız yabancı ve çocuk işçi çalıştıran iş yerlerine toplamda 2 milyon 200 bin TL para cezası kesildi.

GÜNDEM

Şişli'nin Kuştepe Mahallesi'nde, uyuşturucu ile mücadele amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde 4 kişi gözaltına alındı.