Engelsiz Ritim Atölyesi: Osmangazi Belediyesi'nin Özel Gereksinimli Bireyler için Ritim Eğitimi Projesi Engelsiz Ritim Atölyesi: Osmangazi Belediyesi'nin Özel Gereksinimli Bireyler için Ritim Eğitimi Projesi

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği, ilçenin güvenliğini artırmak için çeşitli noktalarda denetimler düzenledi. Bu kapsamda, sokakta park halindeki bir motosikleti çalmaya çalışan O.U., O.M. ve Y.M. suçüstü yakalandı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Çaldıkları motosikletle birlikte emniyete götürüldüler.

Devam eden çalışmalar neticesinde, şüphe üzerine durdurulan E.K. ve A.C.B.'ye yapılan üst aramasında 238 adet sentetik ecza hapı olarak bilinen uyuşturucu madde bulundu. E.K. ve A.C.B., ele geçirilen uyuşturucu maddelerle birlikte polis merkezine teslim edildi.

Bu operasyon, Bayraklı'daki güvenlik çalışmalarının kararlılıkla sürdüğünü bir kez daha gösterdi. Emniyet güçleri, uyuşturucu ile mücadeledeki kararlılıklarını devam ettireceklerini belirtti.

Kaynak: DHA