Ceyhan Belediyesi Haberleri

Ceyhan Belediyesi haberleri ve güncel Ceyhan Belediyesi gelişmeleri, Ceyhan Belediyesi ile ilgili tüm video, Ceyhan Belediyesi fotoğrafları ve Ceyhan Belediyesi haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Ceyhan Belediyesi, ilçe genelindeki bozuk yollar ve kaldırımları onararak vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNDEM

Ceyhan Belediyesi, ilçe genelindeki yol yapım ve yenileme projelerine hız kesmeden devam ediyor.

GÜNDEM

Ceyhan Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilçedeki ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik kırtasiye yardımında bulundu.

GÜNDEM

Ceyhan Belediyesi, Uğur Mumcu Bulvarı'ndaki orta refüj bordür çalışmalarını başarıyla tamamladı.

GÜNDEM

Ceyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yumurtalık yönünden gelen otoyol bağlantı yolu ile Uğur Mumcu Bulvarı’nın başlangıcı arasındaki şehir girişinde...

GÜNDEM

Ceyhan Belediyesi, çarşı merkezinde bulunan Şehit Jandarma Er Hakan Güleç Parkı'nı kapsamlı bir şekilde yenilemeye başladı.

GÜNDEM

Ceyhan Belediyesi, kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların sosyal ve kültürel yaşamını zenginleştirmek amacıyla düzenlediği 'Köyümüzde Şenlik Var' adlı kültürel etkinlikler serisinin...

GÜNDEM

Ceyhan Belediyesi, kırsal bölgelerde sosyal ve kültürel etkinlikleri artırmak amacıyla "Köyümüzde Şenlik Var" adlı bir dizi etkinlik düzenlemeye başlıyor.

GÜNDEM

Ceyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kırsalda Yeşildam Mahallesi'nde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı.

GÜNDEM

Ceyhan Belediyesi, şehir merkezinde yıllardır yenilenmeyen Şehit Jandarma Er Hakan Güleç Parkı'nı modern bir parka dönüştürme çalışmalarına başladı.

SPOR

Ceyhan Belediyesi, Türkiye'nin Avusturya ile yaptığı karşılaşmanın heyecanını dev ekranda yaşattı.