Bakanın Polonya Meclis Başkanıyla Görüşmesi Bakanın Polonya Meclis Başkanıyla Görüşmesi

Son olarak merkez mahallelerden Güzelevler Mahallesi ve kırsal mahallelerden Küçük Burhaniye Mahallesi'nde gerçekleştirilen asfalt ve sathi kaplama çalışmalarını tamamladı.

Ceyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Güzelevler Mahallesi'nde toplamda 800 ton asfalt ve sathi kaplama malzemesi kullanarak, mahalledeki yol sorununu tamamen çözüme kavuşturdu. Merkez mahallelerdeki yol yapım çalışmalarını kesintisiz sürdüren ekipler, aynı zamanda kırsal bölgelerde de yol yapımına başladı. Küçük Burhaniye Mahallesi'nde yapılan sathi kaplama çalışmaları sonucunda yaklaşık bir kilometrelik yolun kaplanması tamamlandı ve mahalledeki yol problemleri ortadan kaldırıldı.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, yaptığı açıklamada, "Merkezden kırsala kadar ilçemizin her noktasında vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu yollar kullanabilmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Sait Akman, İstasyon ve Postane caddelerinde asfalt çalışmalarını tamamladık. Şimdi ise merkezden uzak mahallelerimizle kırsal bölgelerde yol yapım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ceyhan'da yol sorunu bırakmamak konusunda kararlıyız" ifadelerini kullandı.

Güzelevler ve Küçük Burhaniye Mahallelerinde yapılan yol çalışmalarından memnuniyet duyan vatandaşlar, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'a hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Kaynak: DHA