Çanakkale Haberleri

çanakkale haberleri ve güncel çanakkale gelişmeleri, çanakkale ile ilgili tüm video, çanakkale fotoğrafları ve çanakkale haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Çanakkale Eceabat`ta kaçak göçmen taşımaktan şüphelenilen iki Moldova vatandaşı organizatör tutuklandı.

GÜNDEM

Çanakkale'de polis ekipleri, uyuşturucu satışı ve ticareti yapan şüphelilere yönelik kapsamlı bir şafak operasyonu gerçekleştirdi.

GÜNDEM

Çanakkale Savaşları, Türk tarihinin en önemli ve destansı dönemlerinden biridir.

GÜNDEM

Olay, 9 Eylül 2023 tarihinde Çanakkale'nin İsmetpaşa Mahallesi Setboyu Caddesi'nde meydana geldi.

GÜNDEM

Çanakkale Ayvacık`ta açıklarında, 24 Eylül tarihinde motor arızası yaşayan bir lastik bottaki 21 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

GÜNDEM

Çanakkale Ayvacık`ta Assos Ören Yeri, 7 bin yıllık bir geçmişe sahip ve Yunan şehir devletlerinin en güzel modelleri arasında gösteriliyor.

GÜNDEM

Çanakkale'de meydana gelen kazada, üniversite öğrencisi Zeliha Güneş'in ölümüne neden olan kamyonet sürücüsü S.Ç., mahkemede yaşanan olayları aktardı.

GÜNDEM

Deniz Ürünleri Avcıları Üreticileri Merkez Birliği (DEM-BİR) Çanakkale-Tekirdağ Bölge Birliği Başkanı Naci Karabiber, denizdeki palamut bolluğuna dikkat çekerek, "Palamut bol...

GÜNDEM

Çanakkale Biga`da parkta annesiyle birlikte oynarken kaybolan 5 yaşındaki Ediz Taşkan için geniş çaplı bir arama çalışması başlatıldı.

GÜNDEM

Çanakkale'de düzenlenen geniş çaplı bir operasyonda, 21 kaçak göçmen ve 3 organizatör yakalandı.

GÜNDEM

Çanakkale Ayvacık`ta bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Antep fıstığı hasat şenliği büyük ilgi gördü.

GÜNDEM

Çanakkale Ezine`de 12 yaşındaki Resul G. kayboldu. Arama çalışmalarına başlandı.