Abdullah Köklü Haberleri

Abdullah Köklü haberleri ve güncel Abdullah Köklü gelişmeleri, Abdullah Köklü ile ilgili tüm video, Abdullah Köklü fotoğrafları ve Abdullah Köklü haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Tokat Valisi Abdullah Köklü’yü makamında ziyaret etti.

Tokat Valisi Abdullah Köklü, Turhal ilçesine gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Turhal Kaymakamlığı’nı ziyaret etti.

Tokat Valisi Abdullah Köklü, Erbaa’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Ziyaret kapsamında birçok önemli proje ve yerel çalışmaları yerinde...

Tokat Dernekler Federasyonu (TOKFED) Yönetim Kurulu, Tokat Valisi Abdullah Köklü'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tokat Milletvekili Dt. Cüneyt Aldemir, 17 Temmuz 2024 tarihinde Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Tokat Valisi olarak atanan Abdullah Köklü'yü makamında ziyaret etti.

Türkiye Gençlik Vakfı Tokat İl Temsilciliği’nin düzenlediği yaz okulu programı, renkli etkinliklerle dolu bir ayın ardından kapılarını kapattı.

Tokat Valisi Abdullah Köklü, Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’na İade-İ Ziyarette Bulundu.

Tokat Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Av. Yusuf Beyazıt, Tokat Valisi Abdullah Köklü'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan, 17 Temmuz 2024 tarihinde Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Tokat Valisi olarak atanan Abdullah Köklü'yü makamında ziyaret etti.

TOKAT HABER

Vali Abdullah Köklü, Çorum’da yapılan Yeşilırmak Havzası Kalkınma Birliği 2024 Temmuz Ayı Encümen Toplantısı’na katıldı.

TOKAT HABER

İl Genel Meclis Başkanı Ali İhsan Gürel'den Tokat Valisi Abdullah Köklü'ye Ziyaret