İlk olarak Erbaa Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Köklü, Kaymakam İsmail Altan Demirayak'tan ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Buradan Erbaa Belediyesi'ne geçen Vali Köklü, belediyenin çalışmalarını da yerinde değerlendirdi.

Vali Köklü, ilçedeki engelli bir aileyi ve şehit ailesini de ziyaret ederek, devletin bu ailelere olan destek ve bağlılığını bir kez daha vurguladı. Bu ziyaretlerde ailelerin taleplerini dinleyen Vali Köklü, her türlü sosyal yardımı yapacaklarını ifade etti.

İlçede devam eden çeşitli inşaat projelerini de inceleyen Vali Köklü, Hükümet Konağı ve Fevzi Çakmak Okulu inşaatlarında yapılan çalışmaları denetledi. Tosunlar Mevkii'nde yer alan Kız Meslek Lisesi ve Coşkun Önder Okulu'nun inşaatlarını da ziyaret eden Vali, projelerin ilerleyişi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ayrıca, İlçe Stadyumu ve Çiçek Serra bölgesinde yürütülen çalışmaları da yerinde inceleyen Vali Köklü, bölgenin gelişimi için önemli olan bu projelerin hızla tamamlanması gerektiğini belirtti.

Vali Köklü'nün bu kapsamlı ziyareti, Erbaa'da yapılan çalışmaların hız kazanmasına ve devletin her alanda vatandaşlarının yanında olduğunun bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Erbaalı Öğrenciler Amerika’da Proje Yarışmasında Türkiye’yi Temsil Edecek Erbaalı Öğrenciler Amerika’da Proje Yarışmasında Türkiye’yi Temsil Edecek

Muhabir: Hüsamettin Akçay Kelkit Gazetesi (Özel)