Bu kapsamda, mahallelerde detaylı bir temizlik yapılarak, çevre düzenlemesi yapıldı.

Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım

Temizlik seferberliği, Gündoğan Mahallesi'nde 95 personel ve 12 araç ile yürütüldü. Etkinlikte, Bodrum Belediye Meclis Üyesi İbrahim Özten, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Tanju Aksu, Farilya Mahalle Muhtarı Akın Yılankaya, Küçükbük Muhtarı Ali Akbulut, Temizlik İşleri Müdürü Serdar Kaya ve Destek Hizmetleri Müdürü İzzet Mert Kallem gibi yetkililer de yer aldı. Gün boyu süren çalışmalarda, temizlik ekibi cadde ve sokaklarda ot temizliği, atık temizliği, ağaç ve çalı budama, yıkama, süpürme; konteyner bakım ve temizliği gibi faaliyetler gerçekleştirdi. Ayrıca mesire alanlarında genel temizlik yapıldı.

Geçirdiği trafik kazası nedeniyle etkinliğe katılamayan Gündoğan Mahalle Muhtarı Ali İneci, evinde ziyaret edildi.

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinesinde, Destek Hizmetleri, Park ve Bahçeler, Zabıta, Fen İşleri, Veteriner İşleri, Kültür ve Sosyal İşler, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, Mali Hizmetler ve Özel Kalem müdürlüklerinden personeller de temizlik çalışmalarına katıldı.

Ayrıca, Temizlik İşleri ve Zabıta müdürlükleri ekipleri, Gündoğan’daki işletmelere geri dönüşüm ambalaj atıklarını daha düzenli bir şekilde depolamaları ve geri dönüşüme kazandırmaları gerektiği konusunda bilgilendirme yaptı. İşletmelere yönelik yapılan tebligatlar kapsamında, toplama alanlarında yenileme çalışmaları da başlatıldı.

Kaynak: DHA