Türkiye Şampiyonu Sara'dan Başkan Oya Tekin'e Altın Madalya Sözü Türkiye Şampiyonu Sara'dan Başkan Oya Tekin'e Altın Madalya Sözü

Taraftarları büyük bir heyecanla beklerken, iç sahada bu sezon yalnızca 17 Ağustos'ta Fenerbahçe'yi ağırlayan Göztepe, uzun bir aradan sonra takımlarına kavuşacak olan futbolseverlerle dolacak. Haftasonu satışa çıkan biletler hızla tükenirken, gözler yeni transferler Datro Fofana, Kuryu Matsuki ve Victor Hugo'da.

Pazartesi günü yüzlerce Göztepe taraftarı, İngiliz ekibi Chelsea'den 1 yıllığına kiralanan Fildişi Sahilli golcü Fofana'yı havalimanında coşkuyla karşıladı ve onun karşılaşmada ilk 11'de yer alması bekleniyor. Sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Japon orta saha oyuncusu Matsuki ve Brezilyalı Victor Hugo da tamamen iyileşerek takıma katıldı.

Teknik direktör Stanimir Stoilov, milli arayı ve geçen haftayı değerlendirme fırsatı bulurken, kaleci Arda dışında tam kadro çalışmalarını sürdürüyor. Bu durum, Göztepe'nin uzun maraton öncesi önemli bir avantaj elde etmesini sağladı. Taraftarlar, takımın bu maçı kazanarak ligdeki pozisyonunu güçlendirmesini umuyor.

Kaynak: DHA