Ayrıca, deplasmanda karşılaşacakları Rizespor maçının önemine de değinen Çapa, "Bu maç bizim için önemli ve zor bir karşılaşma olacak" dedi.

Adanaspor Başkanı Asil Bostancı’dan 'Play-Off' İddiası Adanaspor Başkanı Asil Bostancı’dan 'Play-Off' İddiası

Dün akşam oynanan erteleme maçında Başakşehir’i mağlup ettiklerini belirten Fuat Çapa, "Başakşehir maçı bizim için taktiksel açıdan çok kritik bir karşılaşmaydı. Başakşehir’in sezona iyi başlaması ve Avrupa kupalarında gösterdiği performans göz önünde. Son yıllarda ligde üst sıralarda yer alan bir takım olmaları, oyuncularının uzun süre birlikte oynaması da büyük bir avantaj sağlıyor. Bu karşılaşmada Samsunspor olarak disiplinli bir oyun sergiledik. Galibiyetimizin temelinde taktiksel becerilerimiz yatıyor" şeklinde konuştu.

Çapa, Rizespor karşısında iç sahada sergiledikleri disiplinle oynamaları gerektiğini vurguladı. "Rizespor, kadrosuna önemli oyuncular ekledi ve geçen sezon takımda kalan futbolcular da var. Alınan sonuçlar kimseyi yanıltmasın. Bu maç bizim için hem önemli hem de zor olacak. Bu nedenle, aynı disiplini ve konsantrasyonu göstermeliyiz" dedi.

Kaynak: DHA