Keman virtüözü Can Özhan ve piyanist Iraz Yıldız, film severlerin gönlünü fetheden birçok ünlü film müziğini seyircilere sundu. 

Konserde, "Howl's Moving Castle", "Love Story" ve "Nocturne" gibi dünyaca ünlü film müziklerinin yanı sıra Türkiye'nin sevilen eserleri "Ayrılık", "Sarı Gelin" ve "Çalıkuşu" gibi filmlerden alıntılar da yer aldı. Özhan ve Yıldız, bu müziklere kusursuz yorumlarıyla eşlik ederek seyircileri coşkulu bir atmosfere taşıdı.

İstanbul Kültür Yolu Festivali'nin Detayları İstanbul Kültür Yolu Festivali'nin Detayları

Performans, yaklaşık 1 saat sürdü ve konser sonunda sanatçılar izleyiciler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.  Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kemer Kaymakamlığı, Kemer Belediyesi ve Phaselis Kazı Başkanlığı'nın destekleriyle Kemer ve Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) tarafından organize edilen bu özel etkinlik, film tutkunlarına eşsiz bir deneyim yaşattı.

Phaselis Festivali'nin üçüncü günü olan 27 Eylül Cuma günü ise, Teyfik Rodos ve 45'lik Orkestrası sahneye çıkacak. Dönemin kıyafetleriyle sahneye çıkacak olan sanatçılar, 70'li yıllara götürecek bir müzik ziyafeti sunacaklar. 

İlk iki gününde olduğu gibi, Phaselis Festivali'nin üçüncü gününde de sanatseverler benzersiz bir deneyim yaşayacaklar. Bölgenin kültürel mirasını ve güzelliklerini sergileyen bu festival, katılımcılarına görsel ve müzikal bir şölen sunuyor.

Kaynak: DHA