Sarı-lacivertli takım, bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesislerinde teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde bir antrenman gerçekleştirdi.  Antrenman, salonda core çalışmalarıyla başladı.  Daha sonra sahaya çıkan oyuncular, çabukluk, koordinasyon ve pas çalışmaları yaptı.  Bu çalışmaların ardından dar alanda çift kale maçlar oynayan Fenerbahçeliler, antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı. 

Hatayspor'un Bodrum FK Maçına Hazırlıkları Hatayspor'un Bodrum FK Maçına Hazırlıkları

Fenerbahçe, Galatasaray maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.  Sarı-lacivertli ekip, Süper Lig'in ilk 5 haftasında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 10 puan topladı ve ligde 4. sırada yer alıyor.  Rakibi Galatasaray ise aynı sürede 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederek 10 puana ulaştı ve 3. sırada bulunuyor. 

İki takım arasındaki zorlu derbi maçta, hem ligdeki konumlarını korumak hem de ezeli rakibine üstünlük sağlayabilmek için mücadele edecek. Fenerbahçe'nin, özellikle dar alandaki hareketlilik, çeviklik ve pas çalışmalarına yoğunlaştığı görülüyor. Mourinho'nun taktiksel ve bireysel iyileştirmelere de ağırlık verdiği anlaşılıyor. Galatasaray karşısında üstünlük sağlayabilmek için fiziksel, taktiksel ve mental olarak en üst düzeyde performans sergilemesi bekleniyor Fenerbahçe'den. 

Kaynak: DHA